Voor particulier en zakelijk
Gebruikt, nieuw en verhuur
Voordelig, duurzaam en persoonlijk
085-1304205
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor particulier en zakelijk
  Gebruikt, nieuw en verhuur
  Voordelig, duurzaam en persoonlijk

  Over Emtrade

  Wie we zijn

  Emtrade is een familiebedrijf opgericht door Maikel Verstegen (39) en Erwin Verstegen (39), twee ondernemende broers uit Gemert. Op 19 jarige leeftijd met veel plezier en passie begonnen met het bouwen van verschillende (voornamelijk e-commerce) bedrijven. Enkele van deze bedrijven die wij afgelopen 20 jaar hebben gestart zijn; MyMicro Group BV, ReplaceDirect, Twindis.com, Accu.nl, Textiel.com, Emtrade, Fixado.

  Met name ReplaceDirect en Twindis.com zijn in de eerste 10 jaar enorm gegroeid. In de reis vanaf onze slaapkamer (2003) tot eigen bedrijfspand met semi-automatische logistiek zijn we heel veel uitdagingen aangegaan en de meeste met succes. Met een voorraad van 40.000 verschillende onderdelen en jaarlijkse distributie van meer dan 500.000 pakketten, hebben we veel kennis en ervaring opgedaan in (b2c/b2b/b2r) e-commerce, ict, inkoop, magazijn, logistiek en waste-management. Kennis die nu van pas komt bij diverse andere ondernemingen.

  Een circulaire economie, dat is wat ons drijft. Door een rol te spelen in alle fases van het R-ladder model proberen we kostbare grondstoffen te besparen en hergebruiken. 

  Reduce - het verminderen van consumptie/productie en het slimmer maken/gebruiken van producten.
  Re-use – levensduur van producten en onderdelen verlengen.
  Recycle - het nuttig toepassen van materialen, die anders gestort zouden worden.

  Wij helpen bedrijven (en consumenten) bij het bewuster en duurzamer om te gaan met producten, bedrijfsmiddelen en materialen.
  Met Emtrade zullen we ons inzetten om zoveel mogelijk bedrijfsmiddelen en -goederen een nieuw/alternatief leven te geven. Gebruikt is onze 1e keus.

  Wilt u ons helpen en tegelijkertijd kiezen voor hergebruik van uw inventaris/producten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.  Producten
  Emtrade is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte magazijninrichtingen en het inkopen, inventariseren, demonteren en verkopen van kunststof bakken, magazijnstellingen, kantoorinrichtingen en diverse bedrijfsinventarissen.
  Ook restpartijen, handelspartijen, inventarissen, winkeldochters, restanten, over-voorraden en retourgoederen kunt u gerust bij ons aanbieden via ons formulier of per whatsapp bericht.

  Verkoop
  Doorgaans meer dan 5000 meter op voorraad van de meest voorkomende magazijnstellingen zoals legbordstelling, grootvakstelling, palletstelling, inrijstelling en stapelrekken.
  Daarnaast hebben we een grote voorraad verschillende (nieuw en gebruikte) kunststof bakken, kantoor meubelen, restvoorraden, restanten, retourgoederen en andere handelsgoederen.

  Bekijk ons aanbod op onze website of bel ons voor vragen, project aanvragen en/of persoonlijk advies.

  Inkoop (en demontage)
  Heb je een magazijn in te richten, verhuizen of veegschoon op te leveren? Wij helpen je graag verder.
  Heb je inventaris/partijen aan te bieden, eenmalig of structureel? Neem contact met ons op.
  Wij reageren snel en bieden een oplossing binnen de gewenste termijn (incl transport/demontage mogelijk).

  Ophalen en verzenden
  Verzenden/bezorgen is mogelijk. De bezorgkosten worden zo efficiënt mogelijk berekend o.b.v. het volume en gewicht van de gehele bestelling.

  Heeft u hier vragen over, stel ze gerust via email, whatsapp of bel ons.
  Of bekijk deze pagina over: verzending en betaling

   

   

  ----

  Bedrijfsgegevens:

  12init BV (Handelsnaam: Emtrade.nl)
  Dintel 4
  5422VT Gemert
  Nederland

  Kvk: 72327510
  BTW: NL859074249B01

  Openingstijden afhaal:
  ma-vr 9:00u — 17:30u (of op afspraak in de avond of in het weekend)

  E-mail

  Stuur ons een email. Snelle reactietijd.

  Social media

  Emtrade.nl

  Dintel 4
  5422VT Gemert
  Nederland Bekijk op Google Maps

  NL859074249B01
  72327510
  NL71BUNQ2032015994

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »